Laatste berichtje
Door: Hilda en Frank
Blijf op de hoogte en volg Hilda Brandenburg
15 November 2015 | Nederland, Nieuwegein
Hierbij nog een laatste update.
Donderdagavond zijn we in Palm Cove gaan eten bij restaurant Nu Nu. We hadden daar gereserveerd na een tip van Jan en Alexandra. (Nick Holloway, de chef van het restaurant, deed mee in een aflevering van Masterchef Australia tijdens onze vakantie). We hebben daar heerlijk gegeten, buiten op het terras onder de palmbomen. Dresscode: Een nette korte broek en teenslippers!
Vrijdag zijn we naar de Barron Falls gereden (weinig water zo aan het begin van de regentijd). Daarna hebben we een camping gezocht langs de Barron rivier en de laatste middag gebruikt om onze spullen weer in te pakken.
Zaterdagmorgen hebben we onze kampeerbus na 8500 kilometer weer ingeleverd. Om 11.15 uur vlogen we van Cairns naar Singapore. Daar kwamen we om 4 uur ’s middags aan en hadden we tot middernacht de tijd voordat de vlucht naar Amsterdam zou vertrekken. We hebben dus onze handbagage in een depot afgegeven en zijn met de metro naar het centrum gegaan. Bij Clarke Quay hebben we op een terrasje aan de rivier lekker wat gedronken en gegeten en ons zitten verwonderen over de drukte van de grote stad, na 5 weken leegte, natuur en outback.
Vanmorgen vroeg (6 uur) zijn we weer gearriveerd in Nederland. Ronald was zo lief om ons op te komen halen in alle vroegte. Dat is erg lekker als je met een jetlag ( 9 uur tijdsverschil met Cairns) en na een lange reis opeens weer in de Nederlandse novemberbuien staat.
Vanavond vroeg naar bed en morgen gaan we allebei weer aan het werk.
Dank jullie allemaal voor alle reacties die we iedere keer kregen op onze stukjes en tot snel!
Liefs,
Hilda en Frank
15 November 2015 - 17:02
Paula:
Welkom thuis, werkse morgen! -
15 November 2015 - 18:03
Geartsje:
Fijn dat jullie er weer heelhuids zijn. dank voor het mee reizen...
Slaap lekker en tot gauw.
15 November 2015 - 19:34
Simon:
Welkom terug -
15 November 2015 - 23:24
Elly:
Welkom thuis en veel succes morgen.
16 November 2015 - 17:04
Mus En Siets:
Welkom thuis in ons kikkerlandje.
Tot Zaterdag.
Mus en Siets -
17 November 2015 - 12:14
Janneke:
En ook dit keer was het weer erg leuk om te mogen meegenieten van jullie bijzondere foto's.
Staat het volgende avontuur al op de planning?
Janneke