Kerst avond bij 40 graden celcius

Door: Frank en Hilda

Blijf op de hoogte en volg Hilda Brandenburg

24 December 2018 | Namibië, Seeheim

Allereerst iedereen hele fijne Kerstdagen gewenst.

We zitten na te genieten van ons Kerstavonddiner. Op het menu stond oryxsteak met friet en salade en als nagerecht hadden we warme appeltaart met ijs. Heerlijk!

Onze vakantie is nog maar net begonnen maar wat hebben we al veel beleefd en gezien.

Vanuit windhoek zijn we naar Keetmanshoop gereden waar we een geweldige camping hadden  op een boerderij. De eigenaar heeft er vele diersoorten waaronder rundvee, schapen, Friesche paarden en jachtluipaarden.  Bij het voeren van de jachtluipaarden mochten we hun verbljf betreden en als je wilde mocht je ze een aai geven. Ze reageren net als katten, gaan er lekker voor liggen en genieten van de aandacht. Hun tanden zijn iets groter en hun tong wat minder ruw maar wat een schatjes. Ik vond het een hele bijzondere ervaring, ik snap nu waarom mensen uit de auto stappen in de Beekse Bergen!

Naast alle boerderijdieren werden we vanmorgen verrast door een groep grondeekhoorns en mangoesten die knus naast elkaar wonen, wat een prachtig gezicht.

Onderweg naar fish river canyon hebben we gazelles (springbokken), oryxen en zebras gezien en de vakantie is net begonnen!  De kloof was overigens indrukwekkend mooi. Wat voel je je dan klein als mens.

Op dit moment zitten we in seeheim, in the middle of nowhere, in een hotel met zwembad, super relaxed.

Morgen rijden we richting de kust naar Luderitz op zoek naar nieuwe belevenissen.

Blijf reageren, super leuk om te lezen.

Liefs Frank en Hilda

ps foto's plaatsen gaan we proberen maar internet is wat traag hier dus het kan een paar dagen duren

• 24 December 2018 - 17:15

Ronald:

Altijd leuk om je diner in levende lijve te ontmoeten:-)

• 24 December 2018 - 18:40

John:

Ook een fijne kerst
    Mooie foto’s hebben jullie al gemaakt zeg! En wat bizar dat die luipaarden zo tam zijn. Erg leuk. Ennnu weet ik wat een Oryx is :-).
    Have fun!

• 24 December 2018 - 18:49

Astrid Vd Heijden:

Geweldig weer. Geniet ervan en alvast fijne feestdagen!!

• 24 December 2018 - 19:30

Moss:

Heerlijk!!! Beleef het weer intens, maak veel mooie fotos, geniet!

• 25 December 2018 - 05:04

Durk:

weer mooie fotos geniet van het mooie weer en fijne feestdagen groetjes heit

• 25 December 2018 - 05:24

Mieke:

Wat een mooie belevenis op kerstavond.! Blijf toch verder maar in de auto als je luipaarden ziet, want ze zijn vast niet allemaal zo gezellig.
    Ik geniet weer enorm van je verhalen en de prachtige foto's. Dit is wel jullie manier van reizen hè.
    Leuke camper om te zien.
    Wij gaan straks richting Elst en we denken aan jullie. Hele fijne reis verder en liefs van
    Mieke en Louis

• 26 December 2018 - 12:33

Mus En Siets:

Ja,ja lekker weer bij jullie.
    Wij maar rillen met ons grijs weer.
    Wij hebben gisteren ons Kerst diner bij Teernstra gehad, was ook heerlijk.
    Weer mooie foto's.
    lekker genieten.

Mus en Siets.

• 26 December 2018 - 21:10

Marja:

O, wat geniet ik van jullie verslag met foto’s van dezelfde route die wij in september reden! Alles komt weer langs of het gisteren was, de boerderij met de luipaarden, de spot onder de steenbokkeerkring! Wij hebben de combi van onyx langs de weg en met kerst geserveerd gemist ...maar samen Elly en Hans gesmuld van hertebiefstuk en was gezellig met alle kids!

• 27 December 2018 - 04:37

Trien:

Wow prachtig

• 27 December 2018 - 17:28

Joop En Anneke:

Wat hebben jullie weer veel gezien de eerste dagen.Dat je de jachtluipaarden kan aanraken is wel heel bijzonder.Komt waarschijnlijk omdat ze in gevangenschap zijn geboren.De foto’s zijn weer zo mooi,we blijven ervan genieten.Liefs van ons.

• 28 December 2018 - 21:48

Leanne: